Zo knoop je een NAKED CHOD rig – snel, makkelijk en QUICK CHANGE- Stap voor stap uitgelegd

199

De chod rig en dan de naked variant in het bijzonder is DE montage voor het vissen over allerhande plantensoorten en andere zaken die je op de bodem van het water aantreft. De rig kenmerkt zich door het vrijwel altijd goed presenteren van een haakaas, enorm goede anti tangle eigenschappen en het zich jaar na jaar bewijzen als een van de beste karpervangers.

De Quick Change variant van de naked chod rig maakt het mogelijk snel en eenvoudig de onderlijn te wisselen.

In de “Stap Voor Stap Uitgelegd” playlist tref je video’s aan waarin we op een duidelijke manier uitleggen hoe je montages in elkaar zet, onderlijnen knoopt en het maximale uit je end tackle haalt. Het zijn de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen en ze zijn volledig gericht op het helpen van karpervissers om meer vis te vangen.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk


Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 3 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.