VETTE PRIJZEN, Q&A en hoogtepunten: Korda Benelux Karpervissen TV bestaat 1 jaar!

60

Het volledig Nederlandstalige Korda Benelux Karpervissen TV YouTube kanaal bestaat nu ruim een jaar! Dat moet natuurlijk gevierd worden.

In de laatste Kevin Vlogt werd als bedankje aan jullie support een toffe winactie aangekondigd met als hoofdprijs een set SINGLEZ steunen. En hiervoor kon je in de comments van Kevin Vlogt #10 allemaal vragen over de Korda Benelux video’s en vlogs achter laten. Nu is het tijd om tien hiervan te beantwoorden en ook gelijk mooie prijzen weg te geven. We hebben een aantal flink uiteenlopende vragen en prijzen die variëren van een haakaas set tot en met handige luggage. Wil jij weten of je een van de gelukkige winnaars bent? Check de video!

Naast de bekendmaking van de winnaars blikken we ook terug op een paar hoogtepunten van het afgelopen jaar en zit de video ook weer boordevol informatie. Maanstanden, huis tuin- en keukenvoorwerpen, Goo’s en een blik op het werk achter de schermen. Het komt allemaal voorbij.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/​
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/​
Web: http://nl.korda.co.uk​

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!


Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 8 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.