Verspeel je meer karper zonder weerhaak? – Korda Benelux How To

45

Is het waar dat je zonder weerhaak meer karper verspeeld? En is weerhaakloos karpervissen eigenlijk wel veiliger in het geval van een lijnbreuk?

Tijdens een Karperwereld Online Studiotalk met Michiel Pilaar kwam het onderwerp visveiligheid aan bod. En naast loodsystemen besprak Kevin Diederen het vissen met weerhaakloze haken. Dit resulteerde in een test die oorspronkelijk voor 6 maanden bedoeld was maar zich uitstrekte over meer dan een jaar lang karpervissen. Tijdens deze periode beviste Kevin kanalen, vijvers, afgravingen en tal van verschillende wateren waar hij ruim voorbij de 100 karpers met gewichten tot over de 25kg ving. Wat zijn de praktijkervaringen die hij heeft opgedaan tijdens het weerhaakloos vissen?

Kevin Diederen deelt eerlijk zijn bevindingen, doet ondertussen zijn best een mooie winterkarper te vangen en toont ook nog een verbetering van zijn geliefde wafter rig die steeds populairder lijkt te worden.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!


Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 0 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.