TWINCARP BOILIE! Alles over dit TOP aas!

421

De enige echte Twincarp boilie is eindelijk verkrijgbaar! In deze video behandelen we allerlei ins & outs over dit bijzondere TOP aas. #Karpervissen

Link voor het bestellen van de Twincarp boilie #BesteBoilie:

Twincarp Boilie


*Let op* Door het gebruik van hoogwaardige zoetstoffen kunnen de suikers zich na het openen van een zak relatief snel laten zien. Deze witte uitslag (suikers) is absoluut NIET slecht voor de vangst!

Link Instagram Jelmer:
https://www.instagram.com/jelmersimmes/
Link FaceBook Jelmer:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100014731388784

E-Mail Paul Wolf (Evolution Products):
info@evolutionproducts.nl

E-Mail Jelmer (Twincarp):
info@twincarp.nl

Artikel over Twincarp bol:
https://twincarp.nl/2021/03/27/karpervissen-in-het-voorjaar-twincarp-boilie/

Karpervissen met goed aas is natuurlijk erg belangrijk. De Twincarp boilie is instant super goed inzetbaar. Echter zal deze boilie alleen maar meer karpers opleveren wanneer je er mee gaat voorvoeren. De balans tussen micro- en macronutriënten is op een dusdanige manier samengesteld dat het maximale uit ieder ingrediënt wordt gehaald. Of je nu vist op een vijver, sloot, rivier, zandafgraving of groot kanaal, deze boilie zal ongetwijfeld zorgen voor nóg meer mooie vangsten! #TwincarpBoilie

 

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van TwincarpNL, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 33 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.