Struinend karpervissen met de penhengel: Kevin Diederen – Uit de oude doos – Team Korda Benelux

309

Samen met in het oppervlakte vissen is penvissen toch wel de spannendste manier om op karper te vissen. En zelfs zonder je gelijk op recordvissen te storten of ver te moeten reizen kan je een hele hoop plezier hebben. Elk jaar grijpt Kevin Diederen wel naar zijn penhengel. De ene keer vist hij daarmee in een sloot of beek en de andere keer is het park of ander type cultuurwater.

In deze video kijken we bij Kevin over de schouder als hij een dagje vist op stadswater. Struinend van stekje naar stekje probeert hij daar karper te vangen en laat hij zien hoe ook jij actief vissend karper kan vangen.

In de “Uit de oude doos” playlist tref je enkele van de beste, oudere video’s die terug gelanceerd zijn op dit nieuwe Benelux Karpervissen YouTube kanaal. Zo gaan we met diverse fanatieke karpervissers op pad in zowel binnen als buitenland en belagen wij daarbij op verschillende manieren karper.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!


Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 10 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.