MIJN TARGET GEVANGEN NA 7 JAAR! – KARPERVISSEN OP CULTUURWATER 2020

566

Het was de winter van 2012/13 dat ik voor het eerst hoorde over een MEGA dikke schubkarper genaamd two-tone. De naam van de vis was niet onlogisch, deze massieve vis was duidelijk in twee kleuren verdeeld. Ik viste jaar na jaar met enige regelmaat rondom en op dit cultuur water, maar steeds miste ik haar.

Op en rond dit verenigingswater dook ze af en toe even op, om soms maanden, soms jaren weer te verdwijnen. Toen, uit het niets, lag ze daar op de mat. Een monument waar je U tegen zegt, wat een gevecht was het. De vis zwom kort na het oppakken van de hengel direct een grote tak onder water in. Hier door heb ik vrij lang tijdens de dril gedacht, dit gaat FOUT!

Toch wist ze na zeker 10 minuten zichzelf te ontdoen van de tak (LEES HALVE BOOM), en onder de hengeltop was het GENIETEN! Wat een power! Door de nodige kracht op de haak, was deze in de bek iets gaan schuiven, waardoor ze bloede. Op de mat, met ruim water leek dit veel erger, maar tijdens het verzorgen met een goede Care Kit bleek dit echt reuze mee te vallen, en kon ze na een foto en film weer terug.

Een onvergetelijk moment. Weken later nog steeds zo blij als een kind! Vond jij dit nu ook een BIZAR brute vis!? Of vond je sowieso de video leuk? Doe dan even een duimpje omhoog en abonneer je GRATIS op mijn Youtube kanaal!

Binnenkort staat weer een ZIEKE boot trip naar het buitenland gepland!
Bedankt alvast, en tot de VOGLENDE video.
#targetvissen #karpervissen #rubencarplife


Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Ruben Carplife, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 53 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.