Maak ZELF mooiere vangst foto’s tijdens het karpervissen – Korda Benelux How To

185

Vis jij ook regelmatig alleen? En wil je dan net zo goed mooie foto’s van je karpers?

Het in je eentje fotograferen van een vangst hoeft niet ingewikkeld te zijn. Als je de juiste spullen bezit is het een kwestie van een aantal duidelijke stappen volgen en natuurlijk wat ervaring op doen. Na meer dan 15 jaar zelf karpers fotograferen ontbreekt het bij Kevin Diederen niet aan die ervaring. Om die reden spraken wij dan ook met hem af om op zijn kennis en duidelijke tips te delen zodat ook jij in je eentje mooie foto’s kan maken.

In deze video gebruikte Kevin de volgende materialen:
* Korda COMPAC Camera Bag Medium
* JAG Products Self Take Stick
* Canon 6d MK2
* Canon 50mm 1.4
* Hahnel Capture Timer Kit

Wil jij een Korda COMPAC Camera tas winnen? Door te abonneren op ons kanaal maak je kans om uitgeloot te worden. Afhankelijk van je eigen voorkeur kan je dan met de small, medium of large uitvoering naar de waterkant.
Op maandag 6 juni zullen wij op de Korda Benelux Social Media kanalen de winnaar bekend maken.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!


Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 2 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.