Los minder KARPER met een CHOD rig – Korda Benelux How To

293

Ben jij een karpervisser die geregeld met de chod rig vist? Of heb je dit in het verleden gedaan en daarbij wellicht voor je gevoel net te vaak een vis gelost?

Kevin Diederen is een visser die in de loop van de jaren erg veel met chod rigs heeft gevist. En daarbij heeft hij flink wat ervaring opgedaan die hij graag deelt. Met behulp van een aantal praktische tips weet hij zelfs de lossers tijdens het karpervissen met deze pop-up onderlijn te beperken. En daar kan jij je voordeel mee doen!

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!


Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 20 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.