KARPERVISSEN op DE LOT in FRANKRIJK! 2020 | DROOMSESSIE!

329

Beste kijkers, welkom allemaal bij een nieuwe video, DÉ Frankrijk video en tevens FILM van het jaar: Karpervissen op de Franse rivier de Lot!??

Ruim 70 minuten nemen we jullie mee op ons boot vis avontuur in zuid Frankrijk eind oktober 2020. Het had weken daarvoor zwaar geregend, en dat resulteerde in stroming, snel stijgen/dalen van het water en dan ook nog eens een BAK REGEN!

Al met al wisten we direct op onze eerste nacht een blanksaver te vangen, en zouden we kalm aan naar de barrage stek gaan. Wat er daar gebeurde hadden we werkelijk waar nooit durven dromen. Mijn grootste openbare Franse karper OOIT! Wat een UNIT!

Ga snel genieten van ruim een UUR aan beeldmateriaal, laat ook even in een REACTIE weten wat je van de video vond, en doe natuurlijk een DUIMPJE omhoog! Extra motivatie en bij 1000 LIKES mogen we VOLGEND JAAR weer!??

Heb je vragen ?! Over materiaal, techniek of anders? Stel ze gerust in de comments, ik probeer alles te beantwoorden!

Bedankt voor ALLE support en vergeet niet te ABONNEREN voor MEER video’s! ? #karpervissen #frankrijk #rubencarplife


Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Ruben Carplife, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 29 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.