Karpervissen met MADEN – 3 manieren om ze te gebruiken – Stap voor stap uitgelegd

690

De laatste jaren ontdekken steeds meer karpervissers de haast magische vangkracht van maden. Met name tijdens de koudere wintermaanden, als de witvis wat minder actief is, is het een aas waarmee je echt brokken kan maken.

Maar hoe kan je maden het beste inzetten? Het kleine formaat en de kwetsbaarheid van het aas zorgen er natuurlijk voor dat je ze iets anders zal moeten vissen dan een boilie of tijgernoot. Maar het vissen met maden kan op verschillende zeer effectieve en ook eenvoudige manieren.

We hebben drie populaire manieren om maden aan je rig te bevestigen stap voor stap gefilmd. Zo kan je zelf kijken welke montage jou het meeste aanspreekt en deze gelijk zelf maken.

In de “Stap Voor Stap Uitgelegd” playlist tref je video’s aan waarin we op een duidelijke manier uitleggen hoe je montages in elkaar zet, onderlijnen knoopt en het maximale uit je end tackle haalt. Het zijn de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen en ze zijn volledig gericht op het helpen van karpervissers om meer vis te vangen.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!


Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 14 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.