Karpervissen met de SPINNER RIG – Antwoord op de meest gestelde vragen – Korda Benelux How To

76

De Spinner Rig of ook wel Ronnie Rig genoemd is de laatste jaren de meest populaire onderlijn binnen de moderne karpervisserij. Het is een montage die met name bekend staat als pop-up presentatie maar laat zich ook perfect met bijvoorbeeld tijgernoten, wafters, maden en zelfs met de bekende snowman combineren. Hij heeft het grote voordeel dat hij nagenoeg niet in de war kan liggen en dat je ook nog eens eenvoudig een haak kan wisselen. Effectiviteit en gebruiksgemak komen samen en maken de Spinner Rig ook een van de meest gebruikte onderlijnen van Arjan Braad. En om die reden vroegen wij hem de oren van zijn hoofd om zo zoveel mogelijk kennis over deze rig te delen.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!


Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 1 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.