KARPERVISSEN MET DE KORST | IK BEN PAPA GEWORDEN!?

626

Beste kijkers! YES, jullie lezen het goed. Op 07-06-2020 om 12.32 zijn wij trotse ouders geworden van onze dochter Djuly. Ja jongens, twee weken verder kan ik jullie vertellen dat alle clichés waar zijn. Maar, uiteraard word er nog wel eens een uurtje gevist. Ik ben in de weken voor de geboorte van onze dochter nog een aantal keer op pad geweest, bewapend met licht materiaal achter de karper aan. Broodkorst, hondenbrokken, drijvend vissen is in deze periode van het jaar GEWELDIG! Geniet mee van de beelden, een korte samenvatting video en vergeet natuurlijk niet te ABONNEREN!? Op naar de 10.000 ?!
_________________________________________________________
#karpervissen #rubencarplife #oppervlaktevissen


Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Ruben Carplife, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 60 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.