Karpervissen – Kevin Vlogt #9: Vissen op snoek & nachtvissen met Daniel Takken

176

Vis jij in de winter fanatiek door op karper? Of wijk je uit naar snoek? Kevin Diederen gaat in deze vlog vreemd. Hij koerst namelijk eerst naar Friesland om daar met Daniel Takken vanuit de boot op snoek te vissen. En na dit roofvis uitstapje met zowel dood aas als kunstaas is het tijd voor een winters nachtje karpervissen.

Lukt het de mannen om zowel snoek als een winterkarper te vangen?

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!


Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 1 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.