Karpervissen – Kevin Vlogt #8: Een mega sessie met Michiel Pilaar!

104

Een nieuwe gast in “Kevin Vlogt” en ook nog eens de ene na de andere aanbeet. Kevin Diederen heeft een echte MEGA SESSIE en niemand minder dan Michiel Pilaar is daar getuige van!

In de vorige vlog kon je zien hoe Kevin zelf zijn pop-up haakaas maakte en het is deze keer tijd om die aan de waterkant in te zetten. Hiervoor vist Kevin dan ook een nachtsessie op een voor hem bekend groter parkwater. Gewapend met zijn zelf gemaakte specials, chod rigs en een bezoekje van de altijd knotsgekke en drukke Zeeuw Michiel Pilaar blijkt het een absoluut schot in de roos te zijn. Meer, groter en mooier dan voorheen komt voorbij in deze alweer achtste “Kevin Vlogt”

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!


Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 0 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.