Karpervissen – Kevin Vlogt #6: Een dagsessie op het riviertje

229

Het gaat niet altijd volgens plan! En wat we daar mee bedoelen ontdek je in deze Kevin Vlogt #6: Een dagsessie op het riviertje.

Kevin Diederen gaat terug naar het mooi landelijk gelegen riviertje waar hij in het voorjaar voor het eerst zijn lijnen nat maakte. Lukt het hem weer om de karpers te vinden en te vangen? Door snel een paar uurtjes te vissen hoopt hij er achter te komen. En naast dat je ziet of het hem lukt om beet te krijgen geeft Kevin ook nog eens een prijspakket weg.

In de video geeft Kevin al aan dat hij nieuwsgierig is naar wat jullie in zijn situatie gedaan zouden hebben. Laat het weten in de comments en maak automatisch kans om de prijs te winnen. Op dinsdag 6 oktober 2020 loot Kevin willekeurig iemand uit die een end tackle pakket wint. Deze zal bestaan uit onder andere:

Korda Ready Tied Multi Rigs
Korda Bait Screw Swivels
Korda Dark Matter Putty
Korda RigSafe
Mainline Pop-ups

De winnaar zal bekend worden gemaakt op zowel de Team Korda Benelux Facebook pagina als in de comments onder de YouTube video. Laat je comment achter en vergeet ons ook niet te laten weten wat je graag in een volgende Kevin Vlogt zou willen zien!

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!


Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 1 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.