Karpervissen – Kevin Vlogt #15: Werken op GIGANTICA

135

Kan jij voorstellen dat je in het najaar naar Frankrijk gaat? En dan specifiek naar het Gigantica complex waar werkelijk enorme karpers zwemmen? En… daarbij je hengels thuis laat?

Kevin Diederen vertrekt naar de twee Franse betaalwateren die op het Gigantica complex te vinden zijn om daar een aantal collega’s op te zoeken. In het gezelschap van Danny Fairbrass, Neil Spooner, Carl Smit, Arjan Braad en diverse anderen is het namelijk zijn taak om leuke informatieve content te maken. Dus voorzien van zijn camera en MacBook rent Kevin enkele dagen rond de Main- en Roadlake. En dat geeft hem een uitgelezen kans om flink wat toffe dingen te laten zien en in een vlog een blik achter de schermen te geven.

Kevin zou overigens Kevin niet zijn als hij niet alsnog met een geleende hengel zou proberen een Gigantica karper te vangen. En het resultaat van die poging zorgt ook voor een leuke winactie waarbij je een Korda Goodiebag twv 100 euro kan winnen! Wat daar precies in zit? Dat zal in overleg met je eigen wensen zijn. Dus die kans wil je niet missen! Op 15-11-2021 zullen wij in de comments een winnaar uitloten. Vergeet dus niet een comment achter te laten, een duimpje omhoog te geven en te subscriben op het kanaal!

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!


Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 3 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.