Karpervissen – Kevin Vlogt #12: Een nieuw PB op de ZIG RIG! – deel 2

128

De verjaardagsessie die Kevin Diederen samen met Ben van Boekel op de Ronde Bleek vist zet voort. Tijdens het tweede deel van deze Kevin Vlogt komen er een aantal absolute ups en helaas ook downs voorbij.

Dat karpervissen niet altijd gaat zoals je wilt is in deze vlog duidelijk te zien. Soms is het hard werken om überhaupt een aanbeet te krijgen en dan is het ook nog maar de vraag of alles goed gaat. Maar zonder dalen zijn er ook geen toppen en het doorzetten en aanpassen zorgt uiteindelijk voor de vangst van Kevin’s grootste Nederlandse karper! En dat ook nog eens op een zig rig!

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!


Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 3 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.