Karpervissen – Kevin Vlogt #10: Gekloot in de sloot – wintereditie (+ MEGA WINACTIE)

74

We zijn alweer bij de tiende Kevin Vlogt! En dat gaan we vieren met een gave winactie!

Voor deze jubileum vlog gaat Kevin Diederen terug naar het water waar hij in de eerste video “Gekloot in de sloot” met de penhengel aan de slag ging. Maar deze keer pakt hij het anders aan. Vissend met een loodsysteem en een opvallend en wellicht vergeten karper aas heeft hij een succesvolle ochtend. Flink wat karpers komen er tijdens deze “Gekloot in de sloot – wintereditie” op de kant en we krijgen zelfs gasten die voor de camera een mooie schubkarper vangen.

Om de tien vlogs en ook het 1 jarig bestaan van het YouTube kanaal te vieren zal de volgende Kevin Vlogt in het teken staan van jullie vragen beantwoorden, terugblikken op enkele hoogtepunten van filmsessies, behind the scenes verhalen en flink wat coole prijzen. Door te subscriben op het kanaal en je vraag hier in de comments achter te laten doe je automatisch mee.

Maandag 5 april zullen de winnaars en de coole prijzen hier bekend worden gemaakt in een nieuwe video. Dus zorg dat je meedoet om een goede kans te maken!

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!


Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 1 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.