KARPERVISSEN IN HET VROEGE VOORJAAR! | SUCCES OP ONDIEP WATER 2021

487

Beste kijkers! We komen direct met het abonneer verzoek in huis vallen, want we zijn niet ver verwijderd van die 10.000!! Oké, nu kunnen we verder;)

Het vroege voorjaar is BY FAR de mooiste, maar ook moeilijkste periode aan het water. De vissen zijn nog vrij passief, verblijven in nog koud water en de lente zonnestralen gaan langzaam het water opwarmen. De koudere, heldere nachten staan vaak garant voor een stralend blauwe dag met veel zon. Deze dagen kies ik uit, en ga ik licht bepakt met met spinnerrigs en handjes boilies op zoek naar de karper.

Hoe mij dit vergaat in de maanden maart en april van 2021 zien jullie in deze gloednieuwe video. Doe een duimpje omhoog en laat weten welke manier er in het voorjaar voor jou echt uitspringt! Heb je vragen stel ze gerust, ik reageer altijd! Bedankt en tot de volgende video.

Ruben Carplife

#kordabenelux #karpervissen #rubencarplife

 

Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Ruben Carplife, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 44 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.