KARPERVISSEN IN DE WINTER | SNEL RESULTAAT | Pop Ups vissen met maden |

36

Na een paar flink ziek te zijn geweest knap ik eindelijk een beetje op. Tijd om het karpervissen in de winter weer lekker op te pakken. Dat ik zo snel resultaat zou boeken had ik niet verwacht .
De pop ups gevist met maden vielen duidelijk in de smaak, en niet alleen bij de karpers .

Welkom op het kanaal van visstekje.nl. Op ons kanaal staat het karpervissen centraal, maar het vissen op roofvis blijft zeker leuk.
Al vanaf 1991 heeft het karpervissen mij in de greep en vanaf 2017 zijn we gestart met het maken

#karpervissen #karper #vissen

Even Voorstellen

Mijn naam is Henry Hummel en ondertussen al weer ruim 40 jaar oud. Ik ben getrouwd en ruim 20 jaar samen met mijn partner. Samen hebben we vijf kinderen en een runnen we een eigen bedrijf. ( www.ontruimingsdienstnoord.nl )
Ik probeer elke week 1 nachtje in te plannen of twee korte sessies van maximaal 4/5 uurtjes.
Vissen is altijd een groot deel van mijn leven geweest en ik vis al zolang ik mijn zwemdiploma’s heb. Vissen is voor mij meer dan vangen alleen, het buitenleven, het maken van plannen, het creëren van goed aas, de natuur en de bijzondere momenten vroeg in de ochtend tijdens het eerste licht, maken het voor mij een onweerstaanbare hobby die me telkens weer naar de waterkant trekt.

Samenwerkingen :

Mocht er interesse zijn in een samenwerking stuur dan een mailtje naar henryhummel1980@gmail.com. U krijg van ons dan een voor dat moment actuele mediakit waarin we aangeven wat ons bereik is op dat moment.

Website

Op onze website www.visstekje.nl vind je een aardige verzameling leerzame artikelen die jou verder kunnen helpen in jou visserij. Wil jij nu graag zelf een keer een artikel schrijven mail dit dan naar henryhummel1980@gmail.com

Ik krijg vaak vragen over wat ik op dit moment gebruik qua aas en materiaal. Ik heb hieronder een kort overzicht geplaatst met linkjes. Dit zal regelmatig worden aangepast omdat mijn visserij zich steeds verder ontwikkeld. Maar door de jaren heen zijn dit betrouwbare factoren geworden in mijn visserij.

Benodigdheden voor deze rig:

Choddy maatje 6 : https://bit.ly/3P7AIOR
Fox Camotex 20 Lbs: https://bit.ly/3B5O0FM
Loodhagels : https://bit.ly/3ujB0Z8
Anti Tangle sleeves : https://bit.ly/3PcQDeN
Pop Ups : https://bit.ly/3Vq5fcH
Geheime dip : https://bit.ly/3EXFPfO

Door mij gebruikte materialen en aas

Hoofdlijn Fluor Carbon : https://bit.ly/3Vsa4T8
Hoofdlijn Gevlochten : https://bit.ly/3ueXGtJ
Voorslag : https://bit.ly/3ugGioh
Leader : https://bit.ly/3Fi6rcA
Leadclips : https://bit.ly/3B1Kz2R
Onderlijn Materiaal : https://bit.ly/3H2na4P

Choddy maatje 6 : https://bit.ly/3P7AIOR
Super Hook maatje 4 : https://bit.ly/3XZZ9lg

Boilies ( freezers ) zoet : https://bit.ly/3ERyle1
Boilies ( freezers vis ) https://bit.ly/3FgIKl2
Boilies ( freezer insect ) https://bit.ly/3UmvZth

Favoriete Pop Ups

Roze : https://bit.ly/3uhTcCl
Geel : https://bit.ly/3Vq5fcH
Oranje : https://bit.ly/3B0tfLo

Favoriete Pellets voor betaalwateren maar ook openbaar : https://bit.ly/3ETL6oy


Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van visstekje.nl, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 1 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.