KARPERVISSEN IN DE POLDER – 30 GRADEN EN DIKKE KARPERS!

414

Op karper vissen in de Nederlandse polderwateren, fantastisch! Een aantal keer per jaar ga ik de polder in en voer van te voren goed. Dit keer viste we puur en alleen met tijgernoten, een wonderaasje in deze zomerse tijd.

Samen met @Fishingteam UTH gingen we een slapeloze nacht te gemoed, maar of dat door de vissen kwam? Dit alles zie je in een GLOEDNIEUWE video! Bedankt een ieder van jullie voor het behalen van de 7,500 abonnees, echt GEWELDIG! Ben je nog niet geabonneerd? Klik op die knop en laten we op naar de 10.000 gaan.

Geef uiteraard ook een reactie op de video, als je de video leuk vind en doe een DUIMPJE OMHOOG!

Tot de volgende video!
@visaasonline @fabaits @kordabenelux
#karpervissen #rubencarplife #kordabenelux


Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Ruben Carplife, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 30 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.