Hoe maak je een SUPER ATTRACTIEVE PVA STICK? – Stap voor stap uitgelegd

277

Het gebruik van wateroplosbare PVA sticks gevuld met boiliekruim en grondvoer kunnen een zeer goede manier zijn om de attractie rond je haakaas te vergroten. En daarnaast helpt het PVA ook om tijdens het werpen het in de war gaan van je montage te voorkomen.
Met behulp van Funnelweb is het uiterst eenvoudig om snel een super attractieve PVA stick voor het karpervissen te maken.

Voor het volgen van de stappen heb je de volgende items nodig:

* Korda Boilie Funnelweb
* Korda Stik Needle
* Korda Razorblade schaar
* Korda Krusha
* Mainline Stick & Bag Mix
* Mainline SMART Liquid
* Boilies naar keuze

In de “Stap Voor Stap Uitgelegd” playlist tref je video’s aan waarin we op een duidelijke manier uitleggen hoe je montages in elkaar zet, onderlijnen knoopt en het maximale uit je end tackle haalt. Het zijn de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen en ze zijn volledig gericht op het helpen van karpervissers om meer vis te vangen.

Volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Web: http://nl.korda.co.uk

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!


Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Korda TV Benelux, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 4 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.