Carp Nijstad deel 1 karpervissen op een Nederlands betaalwater!

83

We zijn aanvang november gaan vissen op dit betaal water dat vlak bij hoogeveen ligt. Het water is ongeveer 20 hectare groot en heeft 5 stekken. Dit maakt dat je als karpervisser ongeveer 2 hec water ter beschikking hebt. En dat is best veel!

We zijn aangekomen op de vrijdag en zijn zaterdag begonnen met vissen. Immers het mooiste is om de vissen live voor de camera te vangen. Wel kon Ernesto het niet laten om bij aankomst toch even een hengeltje uit te gooien en niet zonder resultaat! De eerste vis was naar 2 uur al binnen! Gelijk een hele mooie dikke spiegel van net geen 30 pond. De zaterdag ging al gelijk goed van start met 2 vissen van net geen 20kg!

Het enige probleem was het aanhoudende slechte motregen waardoor we niet zo konden filmen als wat we voor ogen hadden maar goed met een aantal dikke vissen op de mat is er weinig reden tot klagen! De volgende dag konden we nog wat filmen zodat het toch nog een erg leuke film is geworden. In totaal hebben we ongeveer 12 uur gevist en een aantal erg dikke vissen gevangen. Niet gek voor deze periode van het jaar op een Nederlands betaalwater!

Lees ook het artikel met vele tips en tricks op de website: https://www.carpwhisperer.com/nl/blog… Welke boilies hebben we gebruikt? Als aas hebben we gebruikt de SE4 in zowel 15mm en 12mm dit gecombineerd met de SE4 pellets en de SA7 pellets. Als haakaas hebben we voornamelijk de Hybride hookbaits ingezet. Klik voor meer info op: https://www.carpwhisperer.com/nl/47-b… Welke rigs en loodsystemen hebben we ingezet? Alle vissen zijn gevangen op de Kd rig gemaakt met een Curve haak check ook eens de website: https://www.carpwhisperer.com/nl/rig-… Wanneer de vissen zachte bekken hebben raad ik de Circle haak aan.