BOOTVISSEN OP GROOT WATER | DE OUDE SCHUB!

595

Karpervissen met de boot op groot water, een van de visserijen waar we de afgelopen jaren echt ons hart aan hebben verloren.
Samen met ‘proffesioneel cameraman’ Rikkert trekken we ook in deze video weer het ‘ruime sop’ op om meerdere sessies te vissen vanuit de boot.

Kleine tegenslagen, improviseren, doorzetten en afroamen. Steekwoorden voor deze video! Onee, BIZAR BRUTE SCHUB’S en de belangrijkste: GENIETEN vergeten er nog.

Veel plezier met het bekijken van deze nieuwe video, laat weten dmv een comment wat je er van vond, like de video en dan zeg ik:
tot de volgende…??

#karpervissen #kordabenelux #karper
__________________________________________________

RECTIFICATIE:
In deze video gebruik ik de zelf ontwikkelende CarpLife specials boilies van FA.
Zoals sommige van jullie weten door berichtgeving via mijn Instagram, werk ik vanaf eind Juni 2021 niet meer samen met FA.

Dit omdat ik vanaf heden (Augustus 2021) samenwerk met MTC Baits. ?
Deze beelden zijn eerder opgenomen, vandaar de korte opheldering. De CarpLife special is helaas nooit op de markt gekomen. Ik bedank wederom FABaits voor de jaren lange samenwerking.
__________________________________________________

DE OUDE SCHUB:
Wat we niet vertellen in deze video is het verhaal van de gevangen oude schub op 16,2kg.
Deze vis bezocht voor de derde keer mijn onthaakmat. Moet je voorstellen: duizenden hectare water, vissen kunnen vanaf het IJ naar naar Waal zwemmen, en uitgerekend deze oude schub vang ik elk voorjaar weer. Deze vis migreert voor de paai precies altijd op ‘mijn route’ . De vis is zo sterk, vecht tot het uiterste en heeft voor mij alles wat een boezemschub moet hebben! De oude schub, een monument van ons karpervissers.
__________________________________________________


Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Ruben Carplife, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 41 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.