24 uur met Bas ‘Instagram’ Baks – NU LIVE | KWO Community PREVIEW

1033

Hele video(28MIN): http://bit.ly/24-uur-met-bas-baks Het zal niemand zijn ontgaan dat Instagram dé app was van 2019. Ook in het karperwereldje zijn er steeds meer vissers die zich aansluiten op deze foto-app en fanatiek allerlei karper accounts gaan volgen.

Bas Baks is een Nederlandse dude die op ‘Insta’ aan een behoorlijke opmars bezig is. Duizenden volgers heeft hij inmiddels verzameld op zijn account @basbakscarpadventures. Logisch, want Bas is EXTREEM fanatiek met zijn Insta Stories én post uiteraard ook zeer regelmatig pics en video’s op zijn feed!

Nog geen KWO member en direct deze en 600+ andere KWO updates bekijken? Meld je net als duizenden andere karpervissers aan bij de KWO Community en kijk direct: http://bit.ly/aanmelden-kwo-member
——————————–

MELD JEZELF AAN
https://karperwereld.nl/word-ook-kwo-member

En krijg direct toegang tot alle exclusieve video’s die niet op Youtube staan.
https://karperwereld.nl/community-video/ & https://karperwereld.nl/films/

ONTVANG DIRECT & ALTIJD KORTING

De voordelen van het KWO Community Membership

——————————–

Download de GRATIS KWO App!
Android: https://tinyurl.com/Android-KWO-App
Apple: https://tinyurl.com/Apple-KWO-App

——————————–

VOLG ONS OP INSTAGRAM
https://www.instagram.com/kwo_community/

LIKE ONS OP FACEBOOK
https://www.facebook.com/KarperwereldOnline/

——————————–

SCOOR VETTE KWO MERCHANDISE
https://www.karperwereldshop.nl/

——————————–

HET LAATSTE KARPERNIEUWS
https://karperwereld.nl/


Met een lidmaatschap op www.karperwereld.nl kun je de volledige video’s zien, surf naar de KWO website en maak een account aan voor vette video’s.
Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Michiel Pilaar (Karperwereld online), je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 44 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.