20 KILO KARPER EN GROTE STEUR ?! | OP BEZOEK BIJ FISHING ADVENTURE ENSCHEDE

263

Beste kijkers!

Een Nederlandse veertiger is en blijft bijzonder, het is van dergelijk kaliber dat het indruk blijft maken! Tijdens een team social op het grootste betaalwater van Nederland, Fishing Adventure in Enschede was het zoeken naar de ontbrekende puzzelstukjes.

Al snel wist ik een prachtige diamant steur te vangen, en vloog daarna letterlijk als de brandweer Sander zijn hengel er van door!

Geniet mee van deze sfeer impressie, eind November 2020 bij FA! Veel kijk plezier en ABONNEER nu even, we komen steeds dichter bij de 10.000 subs!🙋🏼‍♂️

Volg ook even:
@fishingadventure
@fabaits
@sandercarplife
@jordibrouwert

Hele fijne dagen gewenst, en 1000x maal dank voor alle support op alle social media’s, van prove berichten likes en comments: jullie zijn fantastisch! Op naar een vis rijk, veilig en gelukkig 2020 🎄🎄🎄🎄
#karpervissen #fishingadventure #nederlandsebakken
_________________________________________________________


Vergeet niet jezelf te abonneren op het YouTube kanaal van Ruben Carplife, je kan op deze link klikken om je meteen te abonneren en geen video meer te missen. Natuurlijk kun je alle video’s ook terugvinden op Carpfreakz.nl Like onze Facebook pagina door hier te klikken en/of volg ons op Instagram en mis niets.

Deze video had al 17 likes op youtube gekregen voor deze op carpfreakz.nl geplaatst is. Vergeet niet hieronder een waardering in sterren te geven en onderaan een duimpje omhoog te geven om de makers te waarderen.